Fastighetsförvaltning med omsorg

I Fastigheter är mån om sina hyresgäster och därför har vi alltid en snabb och personlig service. Det är vår största styrka törs vi säga.

När hyresgästen är nöjd är vi nöjd, det är våra ledord.

I Fastigheter har lång erfarenhet och bred kunskap av både teknisk och ekonomisk förvaltning. Förutom förvaltning av våra egna fastigheter sen snart 15 år tillbaka har vi även skött en kostnadseffektiv helhetsförvaltning åt andra fastighetsägare inom regionen.

Det betyder att förutom den dagliga översynen gällande drift och underhåll, skötsel av utomhusmiljöer året runt, även det ekonomiska och administrativa arbetet med full kontakt med myndigheter, redovisning och budgetering.

Vi tar med andra ord hand om allt åt andra fastighetsbolag så då kan kan fokusera på att utveckla sin verksamhet och slippa tänka på den biten.

Vi kan även hjälpa till med projektering och utförande gällande anpassningar och nybyggnationer då vi har nära samarbeten med ett flertal byggbolag i regionen. Även vad gäller VS, Ventilation, El och Plåt kan vi ta på oss full projektledning. Vi är med från idé till slutbesiktning helt enkelt.

Låter det intressant? Kontakta oss gärna och berätta vad ni vill ha hjälp med!

I Fastigheter - Förvaltning